G-RVT1EVH9SH

Ochrana osobních údajů

 

Děkuji za Vaši návštěvu na mých stránkách, těší mě Váš zájem. Ochranu vašich soukromých údajů beru vážně při zpracování osobních údajů. Proto se zde dozvíte, jaké údaje o Vás uchovávám, jak s nimi nakládám a jaká jsou vaše práva ohledně správy těchto údajů.

Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy těchto webových stránek, zpracovávám v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Kdo jsme

Vlastníkem stránek je Hana Vašíčková, Na Hroudě 3317/22, Praha 10, 100 00, IČO 02645793

Právo na informace

Na požádání vám Hana Vašíčková, obratem a písemně oznámí, zda a jaké osobní údaje má o vás zaznamenané. Pokud by navzdory všem snahám o správnost údajů a aktuálnost byly zaznamenány nesprávné informace, na požádání je opravím.

Pokud máte otázky týkající se zpracování vašich osobních údajů, můžete je směřovat na info@fyziopohyb.cz, kde vám jsem k dispozici nejen v případě žádosti o informace, ale i v případě podnětů nebo stížností.

 

Kodex ochrany údajů

 

Získávání a zpracovávání osobních údajů

Když navštívíte moje webové stránky www.fyziopohyb.cz, zaznamenají naše webové servery standardním způsobem IP adresu, která vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb, webovou stránku, z které nás navštívíte, webové stránky, které u nás navštívíte, a také datum a délku návštěvy. Osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když nám je poskytnete z vlastní vůle, například v rámci registrace, vyplněním kontaktního formuláře, anket, vypsání cen nebo na realizaci smlouvy.

Bezpečnost

Hana Vašíčková přijímá technická, organizační a bezpečnostní opatření, aby chránila u nás vedené údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob. Naše bezpečnostní opatření se s vývojem technologií neustále zlepšují.

Cookies

Hana Vašíčková, www.fyziopohyb.cz používá cookies k tomu, aby mohla sledovat preference návštěvníků a aby mohla podle toho optimálně vytvářet webové stránky. Cookies jsou malé “soubory”, které se uloží na váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili naše stránky. Identifikuje se pouze cookie na vašem počítači.

Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Pokud jste pouze návštěvníci na mých stránkách, nevyužili jste žádného z formulářů, je to vše. A víc o vás nevím.

Použití a postoupení osobních údajů

Pokud mne kontaktujete emailem či pomocí formuláře na mých stránkách, mám o Vás k dispozici tyto údaje:

  • vaši emailovou adresu
  • vaše jméno, které jste při komunikaci zadali
  • váš telefon, pokud jste jej zadali

Hana Vašíčková, www.fyziopohyb.cz  používá vaše osobní údaje na účely technické správy webových stránek, zákaznickou administrativu, na ankety týkající se produktů a na marketingové účely vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný.

Vaše údaje s nikým nesdílíme a nepředáváme třetím stranám.

Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Naši spolupracovníci, agentury a obchodníci jsou z naší strany vázáni diskrétností.

Možnost odhlášení

Chceme vaše údaje použít tornu, abychom vás mohli informovat o našich produktech a službách, případně zjistit váš názor na ně. Účast na takovýchto akcích je samozřejmě dobrovolná. Pokud byste s nimi nesouhlasili, můžete nám to kdykoliv oznámit, abychom mohli údaje podle toho zablokovat. V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit odesláním emailu s touto informací.

Jak dlouho data uchováváme?

Pokud nás přímo nepožádáte o odstranění Vašich dat (viz. Vaše práva níže), uchováváme Vaše data bez omezení.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Závěr

Vždy se snažíme poskytovat svým zákazníkům co nejlepší služby´a k tomu někdy potřebujeme vědět pár věcí. Dbáme na to, a že Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí a že o Vás víme opravdu jen to, co pro poskytování našich služeb potřebujeme.

Telefon
605 289 161
Facebook

Máte dotaz? Chcete si udělat rezervaci?

3 + 13 =